Konkurs
Wydarzenia
Jury
Zasady
Zgłoś się
Konkurs Winiarski
karta zgłoszenia
Winnica
Nazwa winnicy:
Imię i nazwisko:
Adres:
Email:
Telefon:
Strona www
lub media społecznościowe:
Wino
Nazwa i rocznik wina:
Szczep/y:
Zawartość alkoholu:
Zawartość cukru (przybliżona):
Kwasowość (przybliżona):
Liczba wyprodukowanych butelek:
Kategoria konkursu (proszę wybrać jedną):
wino musujące wytrawne i półwytrawne wytwarzane metodami nieklasycznymi (np. pétillant naturel)
wino musujące wytrawne i półwytrawne wytwarzane metodą klasyczną (szampańską)
wino białe wytrawne (do 6 g cukru)
wino białe wytrawne (od 6 do 12 g cukru)
wino białe z wyższym cukrem (od 13 do 45 g cukru)
wino różowe wytrawne i półwytrawne (do 18 g cukru)
wino czerwone wytrawne i półwytrawne (do 18 g cukru)
wina macerowane z białych winogron (pomarańczowe i inne) / kategoria nie jest przeznaczona dla win musujących i słodkich (powyżej 45 g/l)
wino słodkie (od 46 g cukru)
Zachowaj zawartość formularza po wysłaniu zgłoszenia i wypełnij nowe.